Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Julen nærmer seg

Ditt valg, din mulighet

Hei alle sammen..God jul

Julen nærmer seg med storm skritt, vi gjør oss klar til en flott tid sammen med familie og venner. Men først må årets julepakker kjøpes inn til store og små. Hvert år setter vi oss ned og skriver ønske liste. Hva ønsker jeg meg i år ? Jo det skal jeg si deg…

Helsemuligheter vil at du skal kjøpe noe dine nærmeste trenger, ikke kjøpe noe for å kjøpe noe. Men virkelig gi noe i gave som kommer godt med i hverdagen..

Jeg har jobbet med mine produkter nå i snart 15 år. Det å gi noe bort som vil gi deg en referanse du sent vil glemme, vil gi deg en god følelse i livet. Vi skal ikke bare ta det for gitt at alt er bra. Dette året vil jeg gi deg en julemulighet uten sidestykke… Følg med NÅ.

Fresh Air, Fresh Air Box , Fresh Air Focus, Fresh Air Buddy, Dusjhode Premium og ikke minst Living Water. På veiledende utsalgspris gir jeg deg HELE 25 % rabatt ved å kjøpe av et av disse produktene. Dette gir deg en UNIK mulighet til å gi bort noe dine virkelig kan få nytte av i fremtiden.. Send meg en mail i dag til egil@helsemuligheter.no for din bestilling eller ring meg på 90779279.

Les mer om alle disse produktene her på min nettside. Glede meg til å høre i fra deg… Så må du HUSKE

» Et smil er korteste veien mellom to mennesker »

jul