Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Vil du ha 2.000,- i avslag ?

Ditt valg, din mulighet

Hallo alle sammen. Se for deg at du kan få 2.000,- i avslag når du kjøper Fresh Air eller Fresh Air Box.

Hvem vil si nei til denne unike muligheten. Menge mennesker sliter med astma, slapphet og hodepine som et resultat av dårlig luft og inneklima. Luftkvaliteten inne kan ikke sammenlignes med den som finnes ute i naturen. Inne samler deg seg mye raskere støv og kjemikalier fra dyr, mennesker, vaskemidler, matos, muggsopp, innestengte lukt osv.

Fresh Air luftrenser baserer seg på naturens egen prinsipper når det gjelder rensing av luft. Luftrenseren gjenskaper renseprosessen som man finner ute i naturen, kjent som fotolyse. Kjemiske stoffer brytes ned og støvpartikler bindes sammen slik at de blir tyngre og faller til gulvet, og man unngår å puste det inn.

FORDELER med Fresh Air

Eliminerer forurensinger og allergener i lufter – frisker opp luften og fjerner lukter – hjelper med å fjerne støv og skitt fra luften og gjør den mye lettere å puste i.

Dette tilbudet vil vare ut Januar 2015. Men ikke vent til i morgen før du tar kontakt. De første 10 som bruker denne unike muligheten vil også få en gave som har en verdi 995,-

 

freshair_everest_mainimage

freshair_box_mainimage