Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Værsyk ?

Ditt valg, din mulighet

Fresh Air bilde (2)

Du har kanskje lagt merke til at det er trykkende og vanskelig å puste rett før et lavtrykk med tordenvær ? Da er luften tettpakket med elektrisk spenninger, og luften får en økt andel positive ioner. Luften oppleves som mye friskere når det hele er over, og den har fått ladet ut med lyn og torden. Da er det lettere å puste og luften virke klarere og mer energigivende. Det er fordi det da er overskudd av negative ioner i luften. Mange mennesker opplever det som kalles værsyke. De som merke mest til dette er folk som stort sett er syke fra før av og har helserelaterte plager de sliter med. Det er uansett et tegn på at noe er galt i kroppen. Jeg har gjennom mange mange år levert produktet Fresh Air til hjelp for inneklima. Resultatene står i kø med gode tilbake melding. Jeg vet at mange mennesker sliter med astma, slapphet og hodepine som et resultat av dårlig luft og inneklima. Luftkvaliteten ikke kan ikke sammenlignes med den som finnes ute i naturen. Inne samler det seg mye raskere støv og kjemikalier fra ting og tang, matos, muggsopp og lukter. Fresh Air baserer seg på naturens egen prinsipper når det gjelder rensing av luften. Som tidlige nevnt her, etter et torden vær er luft ren og puste. Dette vil Fresh Air maskinen gjøre for deg 24 timer i døgnet 7 dager i uken de neste 10 årene. Valget mitt er enkelt.

 

Skaff deg en Fresh Air i dag så vil du også få denne friske luften direkte inn i din stue. Jeg vil høre i fra deg, hva om jeg gir deg fri frakt på produktet og slår av 1.500,- kr på veilendene utsalgspris. Har du noen valg etter og ha lest dette NEI. Ring meg på 90779279 eller send en mail på egil@helsemuligheter.no.

Ønske deg en fantastisk flott uke videre 🙂

Mvh Egil

 

freshair_surround_mainimage (1)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *