Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Levende vann – din ungdomskilde

Ditt valg, din mulighet

LivingWater_mainimageMange mennesker har rettet deres oppmerksomhet mot kosthold som en kilde til en sunnere hverdag. Ikke alle er klar over at det ikke bare er kjøtt, korn og grønnsaker som skal være minst mulig bearbeidet, det gjelder også vann.

Alt vann er ikke likt.

Vann er et viktig næringstoff som må bevares i sin naturlige tilstand så godt som det lar seg gjøre. Alkalisk vann, som man finner i områder som er uberørt av mennesker og deres forurensning, har en unik struktur og sammen setning. Kranvann har mistet denne strukturen. Kranvann gjennomgår en renseprosess hvor det tilsettes stoffer som f.eks klor for å desinfisere vannet. Kloret som brukes til å drepe bakterier i springvannet, dreper også sunne bakterier i tarmen som trekker til seg vannets elektriske spenning og gjerne kan tilføre diverse urenheter. Naturlig vann derimot, er ionisert, har høy pH verdi og et innhold av mineraler

Living Water – ionisert, alkalisk vann.

For å unngå overbelastning fra syreholdig drikke og mat, og samtidig å opprettholde en kropp i balanse, er det viktig å tilføre kroppen alkalisk vann. Ionisert vann har et overskudd av elektroner som kan nøytralisere frie radikaler, da radikalene har underskudd av elektroner. På denne måten unngår man at radikaler gjør skade på kroppen. Overskudd av elektroner gir vannet en negativ ladning som kalles redokspotensial (ORP-Oxidation Reduction Potential ) Dette er et mål på antioksidant virkning. Jo mer overskudd av elektroner, jo mer antioksidanter.

Små endringer i pH verdien i kroppens indre sjø- havet av vann og mineraler som omgir celler og vev-kan påvirke helsen, velværet, hvor trøtt man blir, smerte , vekt og ytelse under trening eller sport. Hovedårsaken til trøtthet på dagen, er rett og slett vannmangel. Så lite som 2 % mindre vann i hjernen fører til mental forverring, slik som dårlig korttidshukommelsen dårlig fokus og problemer med enkle matematiske utregninger.

 

 

Rein Alexander

Fordeler og forbedringer man kan oppleve med Living Water.

Lavere vannprosent i kroppen, mindre søtsug, bedre fordøyelse, mer energi, mindre avfallsstoffer i kroppen, mindre melkesyre og stive muskler og hydret hud.

Vil du teste ut dette produktet, så tar du kontakt med meg for mer info. Ønske deg en unik uke videre, husk frisk levende vann kan gi deg svaret du har ventet på 🙂

 

11072670_903918256337747_3522377563868202079_n

 

 

2 Responses

 1. Barbro Rist sier:

  Hei..
  Jeg ønsker mer informasjon om dette produktet.
  Hvor lenge får man testet produktet.
  pris på produktet?

  mvh Barbro Rist

 2. Wenche koteng sier:

  Hei, jeg har en maskin, og er svært glad i den! Lurer nå på hva dere mener med st det er en fordel å få lavere vannprosent? Jeg jobber m indre ernæring, og bruker en tanita scanner, og et av mine mål for kundene er å få høyere vann prosent, den skal ligge mellom 45 og 60 % for kvinner. Jeg drikker mellom 2 1/2 til 3 liter om dagen, men har fremdeles lav vannprosent… Rundt 42 til 44, og dette er lavt i følge WHO. Spent på svar 🙂 vennlige hilsener fra Wenche Koteng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *