Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Reduksjon av bakterier og smittestoffer i barnehager

Ditt valg, din mulighet

Reduksjon av bakterier og smittestoffer i barnehager

Hvis du fant et apparat som kunne redusere bakterier og smittestoffer i barnehagen til nesten ingenting, ville du vurdert å ta dette apparatet i bruk?

bs-Baby-Boy-Nurs-4245143-5-600

Apparatet er allerede funnet opp. Det heter Fresh Air. Det benytter moderne nano-teknologi til å binde støv og partikler som fjernes effektivt. Undersøkelser og testresultater viser at det er mulig å fjerne en svært høy andel av vanlige smittestoffer på overflater og i lufta. Innemijøet blir sunnere. Og hvis det er noen som fortjener et sunt innemiljø er det våre aller minste.

Hvorfor fungerer Fresh Air?

• Fresh Air jobber alltid ved å sende ut mengder med aktive ioner, sammen med naturlige oksidanter for å bryte ned lukter, slik at luften du puster har den kvalitet du ønsker for deg, dine kolleger og barna i barnehagen.
• Fresh Air er et enestående luftsystemet som renser og sanerer arealer opp til ca. 280 kvadratmeter innemiljø. Dette gjøres ved å bruke ActivePure. Fem viktige naturlige metoder jobber sammen for at du skal kunne nyte best mulig luft.

Active Pure gjør bruk av:
• Negative ioner
• Partikkelreduksjon ved hjelp av radiobølger
• Ultra-Violet lys
• Fotokatalytisk oksidering

Resultatene av disse prosessene bedrer innemiljøet og gir et godt og rent klima for voksne og barn. Ikke koster det all verden heller.

 

www.helsemuligheter.no

Telefon: +47 907 79 279
E-Post: egil@helsemuligheter.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *