Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Oppmerksomheten rundt drikkevann.

Ditt valg, din mulighet

Living Water 5En riktig god mandag til deg.

Oppmerksomheten omkring kvaliteten på vårt drikkevann har aldri vært større. Oppegående mennesker begynte å arbeide med å forbedre, samt forebygge omstendighetene rundt drikkevannsforsyning for mer enn 100 år siden. Allerede dengang visste de at tilgangen til naturlig, rent vann var viktig for vår eksistens og vårt velvære, og der er det fremdeles.

Muligheten for å kunne puste ren, frisk luft, mens vårt drikkevann ikke har den kvaliteten vi forvente, er helt uakseptabel siden mange av de samme problemstillingene som forverre våt luftkvalitet, har de samme effekt på vannet vi drikke.vin1

Når vi ser oss tilbake på hvordan naturen fungerer gjennom tidens løp, så er det slik at vi har lånt denne prosessen, og med hjelp av teknologi gjenskaper vi tilbake vannets egen naturlighet med Living Water maskinen. Så bare husk at mellom seksti og sytti prosent av kroppen din består av vann. Blodbanen, kroppens transportsystem, består av åtti prosent vann. Alle de viktigste kroppsfunksjonene er avhengige av vann. Vannet må stadig fornyes og renses for at kroppsfunksjonene skal kunne opprettholdes. De fleste av oss er ikke flinke nok, kanskje fordi vannet ikke smaker spesielt godt. Springvannet er ofte synlig skittent – en kan se partikler som flyter i glasset, eller kjenne smak og lukt fra kjemikalier. Nå kan du gjøre slutt på disse problemene med vår unike Living Water maskin.

 

Vil du høre mer om dette produktet eller få et godt tilbud, ta kontakt med meg i dag på tlf 90779279 eller på min mail egil@helsemuligheter.no.

Ønske deg en fantastisk flott uke, noen har vinterferie denne uken. Mens andre må vente til neste uke. Men jeg er klar til og snakke med deg.

Referanser.

Nina Furseth

Trine Berge

Mvh Egil Hansen 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *