Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Barnehage 2016 26.-27. Mai, Norges varemesse, Lillestrøm

Ditt valg, din mulighet

logo

Reduksjon av bakterier og smittestoffer i barnehager.

Det her hent mye i det siste, jeg har sammen med min partner Ralf Iwersen stiftet Activtek AS som vi eier 50 – 50 hver i. Vi skal bli Nordens største leverandør av en unik teknologi som vil bedre deres inneluft på. Helsemuligheter som jeg selv eier vil også bestå. Vi skal bare styrke oss i merkede. Vi har jobbet sammen siden 2001, så vi vet at våre produkter inkl teknologi trengs.. Vi skal ha stand på Barnehage 2016 i Norges Varemesse, Lillestrøm den 26 Mai og 27 Mai. Her vil dere treffe oss inkl se hva vi kan hjelpe akkurat deg med. Er du en styrer eller en annen som jobbe i en barnehage. Kom innom..  Tenk det dette…

Hvis du fant et apparat som kunne redusere bakterier og smittestoffer i barnehagen til nesten ingenting, ville du vurdert å ta dette apparatet i bruk?

bs-Baby-Boy-Nurs-4245143-5-600

Apparatet er allerede funnet opp. Det heter Fresh Air. Det benytter moderne nano-teknologi til å binde støv og partikler som fjernes effektivt. Undersøkelser og testresultater viser at det er mulig å fjerne en svært høy andel av vanlige smittestoffer på overflater og i lufta. Innemijøet blir sunnere. Og hvis det er noen som fortjener et sunt innemiljø er det våre aller minste.

Hvorfor fungerer Fresh Air?

• Fresh Air jobber alltid ved å sende ut mengder med aktive ioner, sammen med naturlige oksidanter for å bryte ned lukter, slik at luften du puster har den kvalitet du ønsker for deg, dine kolleger og barna i barnehagen.
• Fresh Air er et enestående luftsystemet som renser og sanerer arealer opp til ca. 280 kvadratmeter innemiljø. Dette gjøres ved å bruke ActivePure. Fem viktige naturlige metoder jobber sammen for at du skal kunne nyte best mulig luft.

Active Pure gjør bruk av:
• Negative ioner
• Partikkelreduksjon ved hjelp av radiobølger
• Ultra-Violet lys
• Fotokatalytisk oksidering

Resultatene av disse prosessene bedrer innemiljøet og gir et godt og rent klima for voksne og barn. Ikke koster det all verden heller. Se link til Barnehage 2016 www.barnehage2016.no

Har du spørsmål før du kommer, kan du ringe meg eller sende meg en mail.

Egil Hansen

Mail: egil@activtek.no       Mob: 90779279

www.activtek.no

480647_10151947730380081_621536233_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *