Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Forretningsmulighet i et voksende selskap.

Ditt valg, din mulighet

991x199_forsiden_juni10

Hei.

Nå har du muligheten til og være en del av et selskap i vekst.. Vollara Norge tilbyr! Jeg har selv vært med siden 2001 og vet hva dette selskapet kan gi av muligheter. Nå skal jeg styrke Vollara sin posisjon, vil du være med.

Kjære leser, du er velkommen som en av de mange personer vi ønsker å samarbeide med som forretningspartner i Vollara.

Vi tilbyr den beste muligheten innen forretninger, salg og ledelse – krone for krone og på tidsmessig grunnlag – i hele verden.

Du har mulighet til å være med i Vollara og bestiller produkter direkte fra Bendix AS, som er hovedimportør for Vollara i Skandinavia.

Vi kan ikke garantere resultater for hvem som helst, men jeg kan fortelle at siden Vollara ble etablert i Norge i 2001, har mange tjent og tjener gode penge på både salg og nettverksbygging.

Muligheten vi tilbyr er usedvanlig. Helse & Miljø Teknologi er den heteste industrien du noensinne vil kunne delta i. Det er behov for teknologien vår over hele verden og
konkurransen er marginal. Tiltaket vårt er også svært sjenerøst. Gjennom salg eller ledelse (du velger selv) vil du få mye igjen for arbeidet du gjør.

Vi reiser mye for å kunne hjelpe alle i salgsstyrken vår. På et personlig plan retter vi
oppmerksomheten mot to særskilte grupper: Forretningspartnere som oppnår høye stillinger hos selskapet, og nykommerne som fremviser en over gjennomsnittlig evne for lederskap og forretningsdrift. Ved hjelp av disse forløperne kan andre bli opplært og ledet på en tilfredsstillende måte.

Mitt mål: Sørge for at du som er villige til å arbeide kan oppnå det de
selv ønsker ved hjelp av Vollara sine visjoner. lk

TRO blandet med VILJE, gir resultater.
Tro er nøkkelen som kan løse opp den rette døren for oss alle. Den er redskapet som kan hjelpe oss ut av våre «fengsler» slik at vi kan lykkes i livet. Det er en kraft vi alle har, men få bevisst bruker. Ingen har mer enn andre. Derfor er ikke spørsmålet om vi tror, men om vi bruker vår tro på en riktig måte.Tro som en positiv kraft kan hjelpe oss med å oppnå det vi ønsker. Tro som en negativ kraft kan føre oss inn i fortvilelse og mørket. Det finnes ikke noe slik som fravær av tro, det er enten det ene eller det andre – optimisme eller kynisme og fortvilelse. VELG OPTIMISTISKE TANKER. (tro på at ting er mulig)

Napoleon Hill:
«HVA ENN MENNESKET KAN TENKE OG TRO – KAN MENNESKET OPPNÅ»

«STØRRELSEN PÅ DIN SUKSESS BESTEMMES AV STØRRELSEN PÅ DIN TRO»

Takk for at du tok deg tid til og lese dette, jeg er klar til og ta en prat med deg når du er klar. Ønske deg en super fin dag videre.

Hilsen Egil dream-quote1

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *