Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Fresh Air surround

Ditt valg, din mulighet

Har du egentlig tenkt på hva som egentlig svever rundt i luften hjemme hos deg? Støv fra døde hudceller dominerer, men partikler fra matos, kjæledyr osv. sammen med mange forskjellig lukter, blir inhalert i kroppen hver dag.
Fresh Air er som en 24/7 helseforebyggende forsikring. Den er hovedingrediens i Vollaras «Helse og miljøhus»-pakke for ditt inneklima.
Fresh Air jobber alltid ved å sende ut mengder med aktive ioner, sammen med naturlige oksidanter for å bryte ned lukter, slik at luften du puster har den kvalitet du ønsker for deg og dine.

Hvorfor fungerer Fresh Air Surround

Vollara har vært i luftrensingsbransjen siden 1986. I alle disse årene har mange kloke hoder jobbet hardt for å utvikle et system som kan levere frisk luft til våre hjem, skoler, arbeidsplasser, og der hvor vi ellers oppholder oss. Ikke bare må et sånt system være brukervennlig og effektivt, store krav stilles også til det økonomiske. Resultatet av dette arbeidet ble et produkt som fikk navnet Fresh Air. Dette enestående luftsystemet renser og sanerer arealer opp til ca. 280 kvadratmeter innemiljø. Dette gjøres ved å bruke ActivePure. Fem viktige naturlige metoder jobber sammen for at du skal kunne nyte best mulig luft i ditt hjem.

Disse fem systemene er:

Negative Ioner

Negative ioner sendes ut i luften. Dette får bitte små partikler som vi kaller svevestøv (nanopartikler) til å ”binde” seg sammen så de blir tyngre, og til sist ”faller” til gulvet. Du vil hurtig legge merke til en drastisk reduksjon av støv som tydelig kan ses når solen skinner inn fra vinduet. Hvor blir støvet av? Når partiklene blir større i prosessen og
beveger seg nedover, vil de samtidig fjernes fra pustesone og dermed ikke lenger irritere luftveiene. Noen av partiklene vil til og med bli oksidert med andre rensefunksjoner fra dette apparat. Du vil sannsynligvis, over tid, legge merke til mindre støv generelt.

«Radiobølge» partikkelreduksjon

Denne unike prosessen er det bare Vollara som har. Energi, distribuert gjennom en radio – bølge blir sendt ut fra enheten, og vandrer rundt igjennom hele huset fra ”topp til tå”. Denne energi lader opp støvpartikler og binder dem sammen, nøyaktig som den kraftigere nålespiss ionisering gjør. Denne prosess fungerer ca. 20 meter i alle retninger fra apparatet, og er ikke avhengig av luftsirkulasjon.

Ultra-Violet lys

En kraftig UV-C pære av høy kvalitet brukes for et langt ”lys-liv”. Denne type UV-C pære er også kalt for UVX pære, pga. at frekvensen ligger i den høye enden av skalaen, rett under røntgenstråler. En UV-X pære produserer et lys med den samme oksiderings, steriliserings og ioniserings effekt som sollys. Ute i naturen fjerner denne mikrobiologisk forurensing, bakterier og andre irritanter i vår pustesone. Egenskapen til det ultra-violette lyset tilfører ytterligere renseeffekt til denne Frisk Luft prosessen som hjelper til å lage et bedre innemiljø.

NASA, sertifisert romfartsteknologi

ActivPure-Teknologi, er utviklet av NASA, for å rense luften i Romfergene. Denne prosessen kalles foto katalytisk oksidering. Vollara sin Fresh Air modell er det eneste luftrensingssystem for bruk i private hjem, som bærer det eksklusive ”Certified in Space” emblem, utsted av NASA’s Space Foundation. ActivPure teknologien dupliserer renseeffekten fra solen ved å bruke en navnebeskyttet kraftig UVX pære, denne lyser på en katalysator ”celle”, som er oppbygget som en bikube. Bikuben er belagt med en spesiell legering av fire edelmetaller. ActivPur bikuben danner en ”rensende plasma” lik den solen gjør, som blir sendt ut fra apparatet hvor den vil rense luften og overflater der den står. Uavhengige testresultater har vist reduksjon på opp til 99,9% av mikroorganismer, E-Coli, sammen med andre bakterie- og virusarter.

Aktiv Oksygen, kan brukes når der trengs en ”oppfrisking”, sammen med å fjerne lukt rask.

Naturens egen renser, som består av 2 vanlige oksygen molekyler + 1 aktiv molekyl. Denne sammensetning kalles for aktiv oksygen, eller ozon. Fresh Air lager denne prosess inne i apparatet på samme måten naturen lager den ute, ved å ta på ”Purifier” funksjonen. Fordelen ved å kunne benytte seg av denne metoden viser seg når en vil fjerne sigarett røyk, mat lukt, lukt fra husdyr, muggsopp osv. I tillegg er Fresh Air utstyrt med funksjonen ”Away mode”, som kan benyttes når mennesker og dyr ikke er tilstede.
Denne funksjonen benyttes når du vil rense i ”dybden”, og fjerne ulumskheter der bare luft har tilgang. Velg mellom 2, 4, 6 eller 8 timers sanering. Åpne gjerne alle innvendige dører, også skapdører, og velg 2 eller 4 timer Away mode – sanering for et familiehus. La siste mann slå den på om morgenen når familien reiser på jobb og skole. Huset vil etter en sånn behandling oppleves som ”nytt” når du kommer hjem. Synergieffekten av dette system arbeider i perfekt harmoni for deg som ønsker at inneluften er av beste kvalitet, til
deg og de du er glad i Fresh Air modellen vil effektiv behandle opp til 280 kvadratmeter innemiljø uten filter.

certTechLogoActivepure