Fresh Air Everest


Everest banner

Har du noen gang tenkt på hva som egentlig forurensende ditt hjemmemiljø?
Barn og kjæledyr bringer bakterier hjem og spre dem overalt. Søppeldunker lukter raskt. Lukten etter krydret mat kan ligge i flere dager.

Nå forestill deg å eliminere forurensning ved kilden. Vi snakker ikke om sprøyte en sky av blomster eller duft av kjemikalier. Vår løsning er like enkel som å trykke på en knapp for å holde omgivelsene renere og tryggere, og ikke minst lukte friskere. Fresh Air Everest fra Vollara er en revolusjonerende luftrenser som gjør så mye mer enn å rense luften. Den bruker samme vitenskap som naturen, Fresh Air Everest ødelegger og eliminerer røyk og reduserer skadelige forurensninger eller det som vanlig rengjøring kan etterlate.
Så hvordan gjør Fresh Air Everest luften renere og friskere?
Kort sagt, er det teknologi basert på hvordan naturen holder ting trygt og rent utendørs. De naturlige prosesser som finnes i tordenvær, sollys, og lyn er gjenskapt innendørs. Active Technology dupliserer naturen trygt og reduserer forurensninger i omgivelsene dine.
Fresh Air Everest fra Vollara er som en 24/7 sunn hjemme forsikring. Det er kjernen i Vollara sin totale beskyttelsespakke for hele husets miljø. Fresh Air Everest jobber alltid – den sender ut en aktiv hær av trygge og naturlige ioner samt forurensende-kontrollerende, lukt reduserende og oksygenrike «skrubbere» for å gjøre hjemmet ditt tryggere og sunnere.

FORDELER VED FRESH AIR EVEREST

  • Eliminerer forurensinger og allergener som er luftbårne.
  • Frisker opp luften og fjerner lukter i ellers stillestående miljøer.
  • Hjelper med å fjerne støv og skitt fra luften og gjør rengjøring lettere.
  • Fri for Ozon!

certTechLogo Activepure