Egil Hansen


hg

 

Hei og velkommen til

Egil Hansen

Født i Stavanger 11 August  1979

Vokst opp: Tjensvoll, Stavanger

Bor nå: Bryne  Rogaland

Sivilstand: Samboer og 4 barn.

 

Jeg har nå over 15 års erfaring ang våre produkter som blir levert av Vollara Intl.

Har har levert våre produkter til det meste, alt fra privat til større bedrifter. Sykehus, barnehager,frukt og grønt, frisør, treningslokaler osv..

Jeg brenner for å hjelpe andre til en bedre hverdag på jobben eller om det er hjemme privat. Luft og vann er de to mest viktigste tingen vi kan ha i livet.

Jeg har valgt å satse på kvalitet og nyskapning, til et marked som er bevisst på de konsekvensene som den moderne livstil påfører kropp og helse gjennom livets løp. Kvaliteten på luften og vann er de to mest nødvendige byggesteinene for at et menneske skal fungere optimalt.

Det er ofte små ting som avgjør livskvaliteten..

 

Lidenskap.

La deg styre av lidenskap, ikke av penger. Skaff deg så mye kunnskap du bare kan, lær deg så mange ting du kan, og velg en karriere som gagner dine medmennesker.  Da vil du alltid bli respektert for kvaliteten på det arbeidet du gjør.  Lidenskapen vil få deg til å glemme lengden på arbeidsdagen.  Den vil få deg til å våkne hver morgen med glød etter å utrette noe, men ikke for pengenes skyld.  De som gjør mer enn det de får betalt for, vil alltid være etterspurt for sine tjenester.