Nina Furseth Total fitness Coach, Personlig trener & kostveileder.


nina2Til Egil Hansen

LIVING WATER – Vannvittig bra!                       Dato 08.11.2013

Jeg har siden ung alder vært svært interessert i trening, kosthold,kropp og helse generelt. Dette er mine største interesser,og det er grunnlaget for min livsstil.

Som konkurrerende fitnessutøver tas trening og kosthold til høyeste nivå, kanskje til tider til det ekstreme, og da er det ekstremt viktig at man gjør alt det som er best for kroppen underveis. Dette for å unngå å belaste systemet unødig, og få en optimal restitusjon.

Samme tankegangen har jeg når det gjelder hud, hår og kroppen innvendig: populært kalt anti-age. Jeg har tilegnet meg mye kunnskap om, og jobbet en del år innenfor superfood/helsekost, og VET hvor stor betydning det man spiser og DRIKKER har for kroppens ve og vel. Spesielt dette med syre/base i kostholdet og i VANNET er verdt å tilegne seg litt kunnskap om.

 

Det som disse to fokusområdene (Ekstrem fitness og Anti-Age) har felles, er betydningen av HYDRERING og dermed VANNET man drikker. Jeg trenger ikke gå nærmere inn på det her, siden det gjennomgås av Vollara teamet. Men det at vannet fra springen er rene gift og syre «bomben» er dessverre en realitet. Etter mange år i Oslo, var jeg smertelig klar over at alle de liter med vann jeg drakk trolig belastet kroppen mer enn jeg turte å tenke på. Jeg hadde lenge tenkt på dette med å skaffe meg et skikkelig renseapparat, og det var i de tider jeg fikk en henvendelse fra Egil i Vollara Teamet ang nettopp dette.

For å oppsummere: Det å få en Living Water hjemme, og dermed hver dag være forsynt med rent, ionisert, hydrert og vitaliserende vann er den beste Fitness, helse og Anti-age investering jeg noen gang har gjort!! Huden, energinivå og generelt sett hele kroppen er i tipp topp form!

Gjør deg selv, og dine nærmeste den beste tjeneste: La Living Water få en plass i hjemme 🙂nina1

Nina Furseth
Total Fitness Coach
Personlig Trener & Kostveileder
Hjemmeside: www.totalfitnesscoach.no

E-post: mail@nina-furseth.no
Tlf: +47 97 78 82 27