Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Frisk luft du ikke kan si nei til..

Ditt valg, din mulighet

 

Hei igjen, håper alt står bra til. Tiden den flyr mot høsten og vi begynner å trekke oss inn fra sommer sesongen. Regne ikke med du har tenkt så mye på hva som skjer med ditt inneklima når vi sitter mye inne nå på høsten og vinteren. Luften er ikke gode å puste inn. Dette kan du gjøre noe med, små ting kan gjøre den store endringen. Tenk det dette. Fresh Air eliminerer forurensinger og allergener fra luften – Frisker opp luften og fjerner lukter i ellers stillestående miljøer – Hjelper med å fjerne støv og skitt fra luften og gir bedre inneklima..Å dette er kun ut fra en enkel men unik luftrenser med navnet Fresh Air. Jeg har jobbet i over 12 år med disse produktene, jeg vet de hjelper. Det er ikke noe jeg bare sier for å selge. Men jeg gjør det fordi jeg hjelpe andre til en bedre hverdag. Enkelt og greit. Jeg kan referere til en Barnehage jeg har solgt til for snart over 4 år. Tilbake melding er super bra. De har frisk luft, mindre hodepine, mindre sykefravær osv.. Du kan lese referanser fra barnehage her og nå.

«VI SKAL SKAPE NYSGJERRIGHET, TRIVSEL OG GLEDE»

Vår erfaring med Fresh Air.

Børesvingen barnehage er en foreldre eid barnehage med 85 barn og 25 ansatte. Barna er fordelt på 5 avdelinger.Etter å ha testet FRESH AIR maskinene i 2 uker, bestemte vi oss for å investere i en maskin pr avdeling. Vi merket en umiddelbar endring.Sur lukt redusert, spesielt på småbarnsavdelingene blr bleielukten sterkt redusert. Mindre hodepine blant de ansatte. Mindre støv som virvler i luften. Børesvingen har et svært lavt sykefravær, det er selvsagt flere grunner til dette,men vi mener helt bestemt at FRESH AIR maskinene med dens kvaliteter har bidratt til senke sykefraværet.For at maskinene skal fungere optimalt, er det viktig at den holdes ren og at filter skiftes jevnlig. Når dette blir gjort, får vi nok en gang bekreftet hvor effektive maskinene er, da den har samlet opp enorme mengder støv. Vi har utviklet rutine på dette.FRESH AIR anbefales på det varmeste

Mvh Lise Smith / Daglig leder i Børesvingen Barnehage

Fantastisk og lese dette. Nå er det din tur. Gjør deg selv en tjeneste, test ut Fresh Air i 5 dager for å kjenne virkelig endring på luften. Ta kontakt i deg for mer info. Hører ifra deg. Ønske deg en unik uke videre, har du spørsmål rundt disse produktene. Ikke hver rett for å ringe eller send meg en mail..

Mvh Egil 🙂

Fresh Air bilde (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *