Kong Sigurdsgate 20, 4345 Bryne
+47 907 79 279
egil@helsemuligheter.no

Denne har ikke din MOR.. Perfekt gave til MORSDAG

Ditt valg, din mulighet

 

ReMove_mainimageDette må være den beste gaven du kan kjøpe til din MOR. Garantert hun ikke har testet denne unike RE:MOVE før.

Nå kan du få en slutt på unødvendig eksponering fra giftige kjemikalier. Re:Move er laget av naturlige og organiske ingredienser. og virker like godt. Den er ikke giftig, ikke kaustisk, ikke parfymert og er 100% biologisk nedbrytbar.

IMG_9373Re:Move er trygg å bruke på alle overflater. Bruk den til alt fra olje- og fettflekker til å gjøre rent søppelbøtter. Bruk den til rengjøring av kommoder, skap, vegger, vinyl- og aluminiumsflater, luftventiler, takvifter, skjermer, tak, leker, glass og mye mer…

Det som gjør Re:Move forskjellig fra vanlige rengjøringsmidler er en homogen blanding av colloider og bløtgjørende stoffer som, når de blandes med vann, blir meget aktive og bryter ned overflatespenning.

RE:MOVE

Dikt til MOR 🙂

Da mødre ble til
var tanken ganske klar.
For mødre har noe i seg
som ingen andre har.

De øser av sin omsorg
og deler alt de vet.
De viser deg at livet
er håp og kjærlighet.

Derfor har vi mødre,
og dersom du spør meg.
Den beste mor i verden,
det er nettopp DEG.

Send meg en mail på egil@helsemuligheter.no for og bestille en RE:MOVE i dag, sånt du har den til morsdag den 14 feb. Veiledende utsalgspris er 398,- + frakt. Den har dere LENGE LENGE. Ikke se på prisen, men jeg garanterer dere at den er super bra. Ønske deg en strålende helg 🙂

Mvh Egil Hansen

ReMove

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *